biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes

Hondenpoepzakjes

Compost Bags: volledig biologisch afbreekbaar en microplastic vrij

Te bestellen in kleine en grote verpakkingen, op rol en op blok, vanaf € 3,79 (incl btw)

Compost Bags

De Gepp Hondentoilet in combinatie met de volledig biologische afbreekbare hondenpoepzakjes is dé duurzame oplossing voor de overlast van hondenpoep.

Zakjes op rol vs. op blok
We verkopen zakjes op een blok en op een rol. De zakjes op een blok zijn geschikt voor de dispenser, vergelijkbaar met een tissuebox. De zakjes op rol zijn praktisch om mee te nemen.

Duurzaam
De Gepp Hondentoilet in combinatie met biologische afbreekbare hondenpoepzakjes biedt dé duurzame oplossing voor de overlast van hondenpoep.

Uit onderzoek is gebleken dat het opruimen van hondenpoep op verschillende manieren gebeurd. Van alle mensen die de hondenpoep opruimen is gebleken dat iets meer dan de helft van de hondenbezitters een schepje of grijper gebruikt en ruim 40 procent gebruikt een zakje.

Bestel zakjes

De biologische zakjes breken tussen de 3 en 6 weken volledig af en hierdoor blijft dus alleen de hondenpoep over in de ondergrondse put. Het regenwater draagt er vervolgens zorg voor dat de hondenpoep wordt afgevoerd naar het riool. Een uniek systeem en volledig ingericht op een duurzame toekomst!