Over de Gepp: hondentoilet

De Gepp is de enige in haar soort en voorzien van alle gemakken.

hondentoilet
De Gepp Hondentoilet

Alle hondenpoep netjes opgeruimd in de fraai vormgegeven RVS hondentoilet

Inscriptie

Op deze plek wordt uw logo of inscriptie weergegeven.

Dispenser

Optioneel toe te voegen: een dispenser voor het aanbieden van 100% biologisch afbreekbare zakjes.

Informatiepaneel

Wat mag er wel in de bak en wat niet? Voeg optioneel een informatiepaneel toe.

Inworp

Inworp ruimte voor de afbreekbare hondenpoepzakjes.

Pedaal

Pedaal om met de voet de inworp te openen.

Ondergrondse put

Het RVS bovendeel wordt aangesloten op een ondergrondse betonnen put van 440 liter. De put is optioneel aan te sluiten op het riool.

GEPP Hondentoilet 

Fraai, functioneel en oerdegelijk. En in twee maten te verkrijgen, L en XL. De net iets grotere versie heeft een hogere stang waardoor er meer ruimte is voor informatie én een dispenser. Hier links staat de kleinere Gepp afgebeeld.

De GEPP heeft een roestvrijstalen inwerpbak met een grote ondergrondse put. Zo blijft de poep van de stoep en wordt het biologisch afgebroken. Een duurzame oplossing voor blije bewoners en hondenbezitters. De GEPP is per stuk en in grotere oplages te bestellen.

Dispenser: optioneel
Iedere GEPP kan geleverd worden met een uitgiftebox, een dispenser genoemd, voor het aanbieden van Compost Bags. Deze biologisch afbreekbare zakjes worden op een nette manier aangeboden als extra service aan hondenbezitters, veelal gezien in recreatie- en vakantieparken.

Informatiepaneel: optioneel
Geef informatie en voorlichting over het gebruik van de GEPP en de positieve effecten voor een nog beter resultaat. Dit kan door een informatiepaneel te bevestigen aan de GEPP.

Grotere oplage? Vraag offerte aan.
De Gepp is al vanaf € 2150,- verkrijgbaar. Voor oplages boven de 10 GEPPs hanteren wij prijzen op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Vormgeving en product informatie

Gedeelte boven de grond

Het gedeelte boven de grond ziet er fraai uit en is in meerdere uitvoeringen
leverbaar. Het roestvast stalen toilet is voorzien van de volgende kenmerken:

  • Fraai / robuust uiterlijk;
  • Roestvrij staal;
  • Vandalismebestendig;
  • Mogelijkheid aan te sluiten op het riool;
  • Hygiënisch (voetbediening);
  • Gemakkelijk te reinigen en legen;
  • In meerdere fraaie variaties leverbaar;
  • Nodigt uit tot gebruik én goodwill kwekend;
  • Mogelijkheid inscriptie.
Vraag offerte aan

Gedeelte onder de grond

Onder de grond bevindt zich een betonnen of kunststof put (in meerdere variaties verkrijgbaar). Deze put kan rechtstreeks op het riool worden aangesloten.
Het grote voordeel in het geval van aansluiting op het riool is dat regenwater de put automatisch “schoonspoelt”. Verder veroorzaakt het product / systeem geen stankoverlast. Door de grote capaciteit van de put, hoeft de Gepp Hondentoilet maar enkele keren per jaar te worden geleegd. Dit legen gebeurt door een kolkenzuiger. Meerdere gemeenten die onze systemen gebruiken doen dit gelijktijdig met het legen van de overige rioleringsputten / straatkolken. De kosten zijn nihil!

Aansluiten op het riool is geen must. De laatste jaren zijn er, bij wijze van proef, ook systemen geplaatst die niet waren aangesloten op het riool. De resultaten van dit type zijn eveneens zeer positief.

Dispenser: optioneel

Iedere GEPP kan geleverd worden met een uitgiftebox, een dispenser genoemd, voor het aanbieden van Compost Bags. De biologisch afbreekbare zakjes worden op een nette manier aangeboden als extra service aan hondenbezitters. Dit bevordert het actief deelnemen in het opruimen van hondenpoep.

We zien hier vooral voor recreatie- en vakantieparken een grotere afname in. Het park blijft vrij van poep en je biedt de gasten een extra service.

Vraag offerte aan

Informatiepaneel: optioneel

Poep opruimen vraagt om bewustwording bij de hondenbezitter. Wie zich bewust is van het effect, is sneller geneigd bij te dragen aan een positief effect. Dit vraagt in veel gevallen om goede voorlichting. Informeer, via een informatiepaneel te bevestigen aan de GEPP, waar de Hondentoilet voor bedoeld is en hoe het werkt. En informeer ook waarvoor de GEPP niet bedoeld is. Zodat het afval zich op biologische wijze kan afbreken en de stoep schoon blijft.

Het informatiepaneel is in verschillende uitvoeringen en stijlen vorm te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Hondenpoepzakjes: volledig biologisch afbreekbaar en microplastic vrij

De Gepp Hondentoilet in combinatie met biologische afbreekbare hondenpoepzakjes is dé duurzame oplossing voor de overlast van hondenpoep.

Zakjes op rol vs. op blok
We verkopen zakjes op een blok en op een rol. De zakjes op een blok zijn geschikt voor de dispenser, vergelijkbaar met een tissuebox. De zakjes op rol zijn praktisch om mee te nemen.

Duurzaam
De Gepp Hondentoilet in combinatie met biologische afbreekbare hondenpoepzakjes biedt dé duurzame oplossing voor de overlast van hondenpoep.

Uit eerder onderzoek dat is gehouden in opdracht van Gepp Producten & Advies is gebleken dat het opruimen op verschillende manieren gebeurd. Van alle mensen die de hondenpoep opruimen is gebleken dat iets meer dan de helft van de hondenbezitters een schepje of grijper gebruikt en ruim 40 procent gebruikt een zakje.

De biologische zakjes breken tussen de 3 en 6 weken volledig af en hierdoor blijft dus alleen de hondenpoep over in de ondergrondse put. Het regenwater draagt er vervolgens zorg voor dat de hondenpoep wordt afgevoerd naar het riool. Een uniek systeem en volledig ingericht op een duurzame toekomst!