Contact

Voor vragen en suggesties: mail ons.

Snel iemand spreken? Bel ons.

Persoonlijk contact maar geen tijd om te bellen? App!

Specialist in hondenpoep; voorzieningen, producten, visie en beleid.

Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van hondenpoep ben je bij ons aan het juiste adres voor al je vragen, suggesties en kwesties. Van hondenpoep overlast in je buurt en parken tot prettige voorzieningen voor hondenbezitters, van landelijk onderzoek tot visie en beleid op maat. Met een groot online community en netwerk in Nederland en Belgiƫ, is er voor iedere hondenpoep vraagstuk een passende oplossing.

Informatie

KvKnr.: 78075572
BTWnr.: NL861255604B01

Privacy beleid

Algemene voorwaarden
Aanvullende algemene voorwaarden

Contact

Poep vraag? Mail, bel of app, we horen graag van je.

mail: info@gepp.nl
Socials:
@hondvriendelijknl
@hondenpoepnl

Vraag het de hondenpoepspecialist

Je werkt bij een gemeente en vraagt je af of het hondenpoepbeleid ook beter kan. Of je zoekt mooie voorzieningen voor het hondenpoepprobleem in je gemeente? Wij werken veel en voornamelijk met gemeentes samen. Kom maar op met je vraag.

De Gepp Hondentoilet is ook zeer geschikt voor recreatieparken en jachthavens. Zoek je een oplossing voor de hondenpoep op je terrein, in de wijk of in het park? Wij werken samen met gemeenten, bedrijven en particulieren om hondenpoep op te ruimen.

Hondenpoep op de stoep, in de speeltuin. We vinden het overal terug. Ergens wel begrijpelijk als er geen goede voorzieningen voor zijn om het op te ruimen. Kies ook voor een duurzame oplossing met de milieuvriendelijke hondentoilet van GEPP.